Hier moet een tekstje komen met uitleg over het proces van deze film.

Media

Caveman Productions heeft dit jaar de stap gezet naar een commercieel bedrijf. Niet dat we stil hebben gezeten de laatste jaren. Stap voor stap hebben we ons gespecialiseerd in interne en externe audiovisuele communicatie voor bedrijven. Een mooie omschrijving  om te duiden dat bedrijven ons vertrouwen  om hun verhalen te komen filmen. En dit met al ons gevoel als verhaalvertellers.

Filmmakers in hart en nieren voelen we ons. Maar onze passie voor bedrijven die film willen gebruiken als communicatiemiddel is de voorbije jaren alleen maar blijven toenemen. Als échte zakenmannen zijn we eigenlijk nog steeds  kleine jongetjes die in volle verwondering naar al die diverse verhalen luisteren op de werkvloer. Elk verhaal is voor ons een avontuur om dat op de beste audiovisuele manier te vertellen.

We geven het ook toe. We zijn niet zo goed in ‘onze’ social media. We maken te graag films en vergeten af en toe te communiceren waar we nu precies mee bezig zijn. Daar zullen we vanaf nu verandering in brengen. Wekelijks verschijnt iets in ons Caveman Magazine. Corporate audiovisual storytelling, Return on investment, waarom een film gebruiken voor je communicatie, wat is de functie van een eerste montage..., dit zijn zaken die ons dagelijks bezig houden. Daarom zal je deze onderwerpen, en nog heel wat anderen, zien terugkeren. En oh ja, ook onze films uiteraard.