Corporate cinema

About us

U wilt uw bedrijf voorstellen.

Een film geeft u de mogelijkheid om voluit engagement te bekomen bij uw doelpubliek.  

Corporate cinema of documentary verteld het verhaal van uw bedrijf. Deze audiovisuele producties stellen de identiteit van uw bedrijf centraal. Wie zijn de mensen die werken bij uw bedrijf? Waar staan ze voor? Wat zijn de waarden en normen die uw bedrijf elke dag hanteert om de beste kwaliteit te leveren? Kortom deze films zijn het visitekaartje van uw bedrijf of product.

 De voordelen van corporate cinema en documentary zijn:

  • Imagoversterkend: als eerste visitekaartje tonen deze films wie u bent
  • Return on investment: Een eerste goede indruk is onbetaalbaar
  • Distributie: Goede distributiekanalen zorgen voor een groot bereik
Wat is de kostprijs

"Corporate cinema" is waarschijnlijk het moeilijkst om een prijsschatting mee te geven. Factoren zoals professionele acteurs, fictie of documentaire stijl, muziek, aantal minuten, effecten, stemacteurs etc..., wegen zwaar op het budget. Meestal rekenen wij tussen de 4000€ en 6000€. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Het is voor ons makkelijk om in functie van uw budget een idee uit te werken. 

Hoe kan ik dit product maximum laten renderen

De meest voorkomende distributiekanalen zijn screenings op TV-schermen bij bezoeken/vergaderingen en online op uw website en social media. Zowel bij beurzen als bij cold sales is dit een perfecte conversation starter. Het is de ideale opener van uw conferentie of bedrijfsfeest.

Het eindproduct is echter maar één manier om ROI te halen uit uw investering. Door uw medewerkers, klanten en andere stakeholders te betrekken in het creatieproces verhoogt u het engagement binnen uw bedrijfscultuur. Via specifieke workshops kan Caveman u hierbij assisteren.

Waarmee moet ik rekening houden bij het bestellen van dit product

Voorbereiding is alles bij "Corporate cinema". De creatie van uw scenario kan best een paar maanden in beslag nemen. Dit kan ook veel sneller, maar het verschil in tijd is zichtbaar. Wij raden een intensieve periode van 3 maanden aan om samen met de verschillende departementen van uw bedrijf op zoek te gaan naar het ideale scenario. Eenmaal dit afgerond is kunnen we uw film afwerken binnen de 2 weken.