Beursfilms

About us

U wilt uw aanwezigheid op een beurs ondersteunen.

Een beursfilm geeft u de mogelijkheid om voluit de aandacht te trekken van uw doelpubliek op een drukke beursvloer.

Een audioviuele productie om uw gasten uit te nodigen voor een beurs? Een product voor te stellen als ondersteuning voor de verkoop? Een beursfilm kan wonderen doen om uw beurs een groter succes te maken.

 De voordelen van een beursfilm zijn:

  • Duidelijk: Een goede film brengt je boodschap helder over
  • Creëren betrokkenheid: Films spelen in op emoties en creëren een hoge betrokkenheid.
  • Return on investment: Beursfilms bereiken een groot publiek en hebben een lange levensduur. Je kunt deze later ook blijven gebruiken op je website of social media.
Wat is de kostprijs

Een gemiddelde beursfilm kost rond de 3000 euro. Hierbij filmen wij één dag op locatie. De gemiddelde looptijd van dergelijke film's zijn tussen de 3 à 5 minuten. 

Hoe kan ik dit product maximum laten renderen

Bij Caveman zorgen we ervoor dat een beursfilm ook ondersteunend kan gebruikt worden door de verkoper zelf bij zijn contact met klanten. Op deze manier is de film niet louter een eye-catcher op je beursstand maar een geïntegreerd onderdeel van uw verkoopstrategie. 

Deze film hoeft echter zich niet te beperken op de beursvloer. Wij zorgen ervoor dat deze zich probleemloos laat gebruiken op uw internet site of social media. De gemaakte beelden kunnen later trouwens zéér voordelig gebruikt worden in nieuwe algemene films. Bij Caveman engageren wij ons om deze tot 10 jaar bij te houden.

Waarmee moet ik rekening houden bij het bestellen van dit product

Een beursfilm kan gemaakt worden binnen de 5 werkdagen mits een goede voorbereiding. Een duidelijke lijst met USP's is meestal genoeg als leidraad. 

Een duidelijke strategie, over hoe de film gebruikt gaat worden op de beursvloer, verhoogt de ROI aanzienlijk. Caveman assisteert u altijd graag in het ontwikkelen en uitvoeren van dergelijke implementaties.