Animation

About us

Wij zijn enthousiaste verhalen vertellers

Verhalen vertellen zitten gewoon in ons DNA. Uw verhaal kunnen vorm geven en vertellen is onze passie. 

Hoe start je met het vertellen van een verhaal? We luisteren graag eerst naar u. We stellen uitvoerig vragen omdat we uw verhaal willen begrijpen.  We stellen vragen om uw bestaande ideeën te doorbreken en grenzen proberen te verleggen. We stellen vragen omdat alles duidelijk moet zijn voor we starten met het productieproces.

Wanneer we elkaar goed begrijpen is het tijd voor de praktische uitvoering. We werken samen met collega’s, technici en verwante beeldenstormers om ons verhaal in beelden en geluiden te gieten en tot één geheel te monteren. Daar stopt het echter niet bij. Een verhaal moet gehoord en gezien worden.

Na al het harde werk moeten we durven loslaten. Daarom denken we met u na over de juiste distributiekanalen. Hoe laten we ons product zien? Youtube? Bioscoop? Televisie? Internetsite? Partners? Evenement? Een beurs? Op een auto door de stad? Video-installaties op openbare terreinen? Een mix van dit alles? De juiste strategie die bij uw boodschap past is van essentieel belang om uw publiek massaal te bereiken.

 

Kortom. Bij Caveman geloven we in doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Samen. We geloven dat vertrouwen groeit wanneer je elkaar beter leert kennen binnen een duurzame samenwerking.

About us

Joost Bevernage

 Joost Bevernage studeerde in 2009 met onderscheiding af als master in de Audiovisuele kunsten aan de Sint-Lukashogeschool te Brussel. Tijdens deze studie onderzocht hij verschillende        mengvormen tussen theater, experimentele cinema en fictie. Na zijn studies werkte Joost twee jaar bij videokunstenaar David Claerbout. Als motion graphic designer en als regisseur is hij actief in   enerzijds de commerciële sector en anderzijds de sociaal-culturele sector. Op deze manier heeft hij al werk verricht voor Mercedes, Dexia, JoeFM, Netlog, Kezoo.com, Modemuseum Antwerpen,    Stad Antwerpen, JAC Dendermonde en verschillende theatergezelschappen. 

  

 

About us

Johan Ruysseveldt 

 Johan Ruysseveldt behaalde in 2009 met de kortfilm 'Entre-Nous' zijn master in de richting Fictie aan de Sint-Lukashogeschool  Brussel. Sinds 2009 heeft hij als manager verschillende grote projecten kunnen realiseren. Zijn ervaring als manager zorgen dat de productontwikkeling van Caveman Productions zich meer kan toespitsen op de noden van bedrijven en managers. Samen met Joost Bevernage trok hij aan  de kar van Caveman Productions en samen realiseerden ze al heel wat audiovisuele projecten.